Coupe de Schiedam

 

Voor de tentoonstelling ‘Familie’ in het Stedelijk Museum Schiedam werkte Manon samen met 18 lokale kapperszaken. De kappersstoel is namelijk de geknipte setting voor een goed gesprek, van relaties tot aan familiegeschiedenissen. Kappers hebben een belangrijke sociale rol in de maatschappij, ze bieden een luisterend oor en geven ruimte voor gesprek en ontmoeting met ‘de ander’. Iedere zondag van 12.00 tot 16.00 knipt één van de kappers gratis op zaal en gaat met zijn of haar klant in gesprek. In de verschillende kapsalons in Schiedam worden speciale kappersmantels gebruikt met daarop een prikkelende vraag die daarmee het gesprek aanjaagt.

Deelnemende kappers: Team Kappers, LeefMooi, So Much Hair, Yes! Salons, Akademia Fryzjerska, Fox Kappers, Rombout Kappers, Sha Kapsalon, Kapsalon Nieuwland, Hairshop, Kapsalon Profiel, Kapsalon In-Trend, Beautysalon van Veelen, Haarmode Elegance, Kapsalon Farouche, LA Voice Kappers, Samantha’s Kapsalon, BeautyBar.

Tentoonstelling ‘Familie’ 14 oktober t/m 3 maart. Voor meer informatie: https://www.stedelijkmuseumschiedam.nl/tentoonstelling/familie/

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!